Acasă Politic Pitesti: Lector universitar din Pitesti, gasit mort in propria locuinta

Pitesti: Lector universitar din Pitesti, gasit mort in propria locuinta

DISTRIBUIȚI

110680 – 04062012 – Alina Andreea Miu, de 33 de ani, cadru didactic universitar, a fost găsită moartă în locuinţa ei din municipiul Piteşti, principala ipoteză luată în calcul de anchetatori fiind cea a unei sinucideri, potrivit Argeseanul.com. Tânăra a fost găsită fără cunoştinţă în apartamentul situat într-un bloc din zona centrală a Piteştiului, autorităţile fiind alertate prin apel la numarul de urgenţă 112. La faţa locului a intervenit o ambulanţă, însă cadrele medicale au constatat că decesul survenise deja de câteva ore.

Potrivit primelor concluzii ale anchetei, în acest caz este vorba de o sinucidere, decesul fiind provocat de ingererea unei mari cantităţi de medicamente. Tânăra decedată avea titlul de doctor în filologie şi a fost încadrată până de curând ca lector la Universitatea din Piteşti, dar Senatul instituţiei de învăţământ superior a decis să-i desfacă disciplinar contractul de muncă, laînceputul lunii aprilie.

Potrivit informaţiilor furnizate presei la momentul respectiv de reprezentanţii Universităţii Piteşti, tânăra fusese acuzată de mai mulţi studenţi că încasase de la ei contravaloarea taxelor de studii, în total 27.000 de lei, dar nu depusese banii la casierie. În acest caz a fost sesizat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, iar între timp banii respectivi au fost recuperaţi. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.