Acasă Politic Accident feroviar cu doi morti in judetul Dambovita

Accident feroviar cu doi morti in judetul Dambovita

DISTRIBUIȚI

111569 – 06072012Un tren de marfa a deraiat, joi, in judetul Dambovita, dupa ce a acrosat un autoturism, iar locomotiva a cazut de pe un pod, antrenand si trei vagoane, autoturismul ramanand prins sub locomotiva.

In urma accidentului, doua persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost ranite grav.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita, Gabriel Gatej, citat de Ziare.com, a declarat ca in autoturism se aflau trei femei si un barbat. Un barbat de 32 de ani si o femeie de 37 de ani au scapat cu viata, fiind transportate la Spitalul Judetean Targoviste pentru ingrijiri medicale. Doua femei, una de 27 de ani, iar cea de-a doua de 57 de ani, nu au mai putut fi salvate. Interventia pentru scoaterea victimelor de sub tonele de carbune a durat mai bine de cinci ore.

Accidentul s-a produs in zona localitatii I.L. Caragiale, iar echipele de interventie au intervenit cu greu intrucat exista riscul ca un podul sa se prabuseasca.

Gatej a declarat ca trenul, incarcat cu carbune, se deplasa de la Palanga spre IL Caragiale. In halta Olari, locomotiva a scapat de sub control, a acrosat un autoturism Logan de pe DN 72, pe care l-a tarat 400 de metri, si a cazut de pe un pod pe sosea, antrenand, in cadere, alte trei vagoane.

Masina a fost acoperita de carbunele rasturnat din marfar si a fost gasita cu greu de echipele de interventie. Peste aceasta a cazut unul dintre vagoanele ramase suspendate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.