Acasă Politic Bruxelles: Martin Schultz: “Normele europene trebuie respectate de toti premierii, indiferent ca...

Bruxelles: Martin Schultz: “Normele europene trebuie respectate de toti premierii, indiferent ca ii cheama Ponta sau Merkel”

DISTRIBUIȚI

111710 – 12072012 – Presedintele Parlamentului European, Martin Schultz, a tinut sa mentioneze, miercuri seara, in cadrul conferintei de presa comune cu premierul Victor Ponta, ca acesta i-a explicat care sunt regulile in Romania, insa ca in calitate de „presedinte al unei institutii europene insist ca toate standardele europene sa fie respectate”.  „I-am explicat premierului Ponta ca asta cerem de la toti premierii, indiferent daca ii cheama Ponta sau Merkel. In toate statele europene trebuie respectate normele europene”, a spus Martin Schultz. „Comisia va analiza daca ce se intampla in Romania respecta regulile UE”, a mai spus acesta, mentionand ca „unele critici aduse premierului au fost intemeiate”, fapt pe care a recunoscut ca i l-a spus sefului Guvernului roman. 

„Victor Ponta este prietenul meu, facem parte din aceeasi familie politica europeana de multa vreme. Nu intru intr-o criza morala prea puternica daca un social-democrat nu e ales. In ultimele zile am avut anumite dubii, indoieli – prietenii insa trebuie sa discute deschis. Intalnirea din spatele usilor inchise nu a fost dintre cele mai prietenoase, insa intre prieteni trebuie acceptata o parere spusa deschis, direct”, a mai spus presedintele Parlamentului European. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.