Acasă Politic Bucuresti: Adrian Severin s-a prezentat la DNA

Bucuresti: Adrian Severin s-a prezentat la DNA

DISTRIBUIȚI

111806 – 16072012 – Europarlamentarul independent Adrian Severin s-a prezentat, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit Realitatea TV, acesta a declarat la intrarea in sediul DNA ca a venit pentru o discutie cu procurorii, nefiind vorba despre o prezentare de material de urmarire penala.

Dupa ce a stat 45 de minute in sediul Directiei, Adrian Severin a plecat, fara sa faca declaratii. Adrian Severin este acuzat de trafic de influenta in Parlamentul European.

In acest moment, cea mai dura sanctiune care i-a fost aplicata lui Severin ca urmare a scandalului declansat anul trecut de catre „The Sunday Times” a fost excluderea „de urgenta” din grupul social-democratilor, in care detinea functia de vicepresedinte.

Sanctiunea maxima care i se mai poate aplica lui Severin este pierderea a jumatate de leafa, adica echivalentul a aproximativ 3.500 de euro, de 30 de ori mai putin decat factura pe care convenise sa o taie lobby-istilor sub acoperire: 100.000 de euro. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.