Acasă Politic Bucuresti: Basescu: „Ii voi face plangere penala lui Ponta”

Bucuresti: Basescu: „Ii voi face plangere penala lui Ponta”

DISTRIBUIȚI

112059 – 26072012 – Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat joi ca ii va face plangere penala premierului Victor Ponta pentru acuzatiile in legatura cu Vila Dante. „Abia fusesem ales de cateva luni in 2010. Cine isi fixeaza o vila pentru 2014 in 2010 cand nu stii ce guvern va fi? E foarte confortabila resedinta presedintelui Romaniei, nu aveam nimic in program. Dar asta ne arata cat de jos poate cobori Ponta cu minciuna, pe care deja a confirmat-o in relatiile cu Bruxelles si romanii. Si-a zis el ca da o lovitura de imagine. Va asigur ca Ponta va trebui sa raspunda in fata legii pentru ca ii voi face o plangere penala.

Si disputa politica are niste limite, cred ca a depasit-o”, a spus Traian Basescu.Premierul Victor Ponta i-a dus miercuri pe jurnalisti sa faca turul vilei Dante in care Traian Basescu ar urma, dupa cum spune seful Executivului, sa se mute dupa terminarea mandatului. Ponta a acuzat ca pentru renovarea acestei vile au fost cheltuite sume considerabile de la bugetul de stat. Potrivit prim-ministrului, Traian Basescu se va muta in vila doar daca isi va termina mandatul, si nu daca va fi demis. Victor Ponta sustine ca modernizarea si consolidarea vilei au costat in jur de 1.000.000 de euro si au fost facute in 2010-2011, perioada in care s-au facut uriase taieri salariale. 

In replica, presedintele suspendat Traian Basescu a negat ca ar fi cerut RA-APPS sa amenajeze pentru el vila Dante si i-a cerut premierului sa arate hartia prin care el sau administratia prezidentiala ar fi cerut efectuarea lucrarilor. Basescu s-a arat dispus si sa le ceara romanilor sa voteze pentru demiterea sa, duminica, daca este prezentata o astfel de cerere. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.