Acasă Politic Bucuresti: Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea de către Nis Petrol a trei...

Bucuresti: Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea de către Nis Petrol a trei staţii de distribuţie carburanţi

DISTRIBUIȚI

111887 – 18072012 – Consiliul Concurenţei a autorizat operaţiunea de concentrare economică ce se realizează prin dobândirea controlului de către Nis Petrol S.R.L. asupra trei staţii independente de comercializare cu amănuntul a carburanţilor auto, situate în judeţele Arad şi Sibiu.

Analiza concentrării economice efectuată de către Consiliul Concurenţei a ilustrat faptul că această operaţiune nu are ca efect crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante. Astfel, deşi această concentrare economică cade sub incidenta Legii concurenţei, nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea operaţiunii cu un mediu concurenţial normal.

Nis Petrol S.R.L., o societate cu sediul în România, face parte din Naftna Industrija Srbije (NIS), care este membră a grupului Gazprom – Rusia. Divizia NIS desfăşoară activităţi şi derulează proiecte de investiţii în sectorul energetic (petrol şi gaze) prin explorarea, producţia, procesarea, vânzarea şi distribuţia de produse petroliere. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.