Acasă Politic Bucuresti: Dan Stroe si Octav Grecu, retinuti de procurori in dosarul evaziunii...

Bucuresti: Dan Stroe si Octav Grecu, retinuti de procurori in dosarul evaziunii fiscale

DISTRIBUIȚI
catuse

112027- 25072012 – Directorul din ANAF, Dan Stroe, si afaceristul din Giurgiu Octav Grecu, zis „Butoane„, se afla printre cele cel putin 15 persoane retinute de procurorii DIICOT pana miercuri dimineata in dosarul de evaziune fiscala in care mai sunt implicati senatorul Cezar Magureanu, fiica si ginerele acestuia. Procurorii au audiat, pana miercuri dimineata, aproximativ 80 din cele 125 de persoane ridicate in urma celor peste 250 de perchezitii din dosarul de evaziune fiscala in care sunt vizati senatorul PSD de Giurgiu Cezar Magureanu, fiica si ginerele acestuia, afaceristul Octav Grecu zis „Butoane”, precum si sefi din ANAF. In cazul a 40 din cei ridicati pentru audieri, procurorii DIICOT ar urma sa propuna retinerea, au declarat surse judiciare.

In urma perchezitiilor de marti au fost adusi la Parchet mai multi saci cu documente. De asemenea, ar fi fost confiscate doua pusti si o sabie. In seiful directorului de achizitii de la ANAF, Dan Stroe, s-ar fi descoperit un seif cu 600.000 de euro.

Senatorul PSD de Giurgiu Cezar Magureanu, fiica si ginerele acestuia, doi directori din ANAF si mai multi comisari ai Garzii Financiare si afaceristul Octavian Grecu, zis „Butoane” din Giurgiu, se afla printre persoanele suspectate de evaziune fiscala din grupul infractional organizat destructurat marti de politisti si procurori DIICOT.

Marti, procurori din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism-Structura Centrala, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul IGPR-DCCO si IGPF, au procedat la destructurarea unui grup infractional organizat cu legaturi transfrontaliere, specializat in obtinerea unor importante beneficii financiare, ca urmare a derularii unor operatiuni de import sau achizitii/livrari intracomunitare de bunuri, neinregistrarea in documentele contabile a operatiunilor realizate si/sau inregistrarea de operatiuni nereale, in scopul obtinerii rambursarii ilegale de TVA. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.