Acasă Politic Bucuresti: Metrorex a semnat contractul pentru realizarea tronsonului Parc Bazilescu – Lac...

Bucuresti: Metrorex a semnat contractul pentru realizarea tronsonului Parc Bazilescu – Lac Straulesti

DISTRIBUIȚI

111743 12072012 – Metrorex a semnat joi contractul de executie a lucrarilor pentru extensia retelei de metrou pe tronsonul Parc Bazilescu – Lac Straulesti, magistrala 4. Contractul in valoare de 714.731.097 lei, fara TVA, a fost castigat, prin licitatie, de un consortiu de patru firme, condus de compania italiana Astaldi, potrivit unui comunicat al Metrorex.

Asocierea care a castigat contractul reuneste firmele: Astaldi S.p.A. – Lider Asociere, S.C. Spmet S.A.,,S.C. Tiab S.A. si S.C. Uti Construction & Facility Management S.A.

Contractul vizeaza extinderea retelei de metrou, a Racordului 2 al Magistralei 4, cu doua statii – Laminorului si Lac Straulesti. Cele patru firme urmeaza sa realizeze elementele de structura, respectiv lucrarile de structura tunel (1,3 km), structura aferenta celor doua statii, depou de metrou, terminal multimodal si Park & Ride precum si principalele dotari cu instalatiile si echipamentele necesare pentru punerea in functiune cu calatori a tronsonului. Lucrarile urmeaza sa fie finalizate in termen de 30 luni. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.