Acasă Politic Bucuresti: Ponta: “Raman prim-ministru cat timp am sustinerea Parlamentului”

Bucuresti: Ponta: “Raman prim-ministru cat timp am sustinerea Parlamentului”

DISTRIBUIȚI

112085 – 26072012 – Victor Ponta a declarat ca va ramane premierul Romaniei cat timp va avea sustinerea Parlamentului si a populatiei.

„Eu raman prim-ministru cat timp am sustinerea Parlamentului si populatiei, in noiembrie sa ma prezint cu ce am facut. Nu am nici cea mai mica datorie la Basescu. Nu Basescu m-a pus in fruntea Guvernului, ci oamenii care au iesit in strada”, a spus Victor Ponta joi seara, la Antena 3.

Potrivit premierului, in cazul in care cel putin 5,2 milioane de oameni vor vota pe 29 iunie, la referendum, demiterea lui Traian Basescu, acesta nu mai este presedintele legitim la Romaniei.

„Trebuie sa reparam lucrurile gresite, fie ca a fost vorba de salarii, de pensii, de TVA, de intreprinderile mici si mijlocii. Traian Basescu va fi o piedica. Trebuie sa reconstruim un sistem in care sa avem locuri de munca, distruse de Basescu. Cred ca Basescu, Anastase, Udrea, Blejnar trebuie sa raspunda in fata legii, sa plateasca pentru ce au facut romanilor”, a mai spus Ponta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.