Acasă Politic Drobeta Turnu Severin: Evazionisti ridicati pentru un prejudiciu de cinci milioane de...

Drobeta Turnu Severin: Evazionisti ridicati pentru un prejudiciu de cinci milioane de euro

DISTRIBUIȚI

111623 – 09072012 – Un număr de 28 de percheziţii au avut loc, luni dimineaţă, în judeţele Mehedinţi, Prahova, Olt, Vâlcea şi Giurgiu, dar şi în Bucureşti, fiind vizat un grup infracţional organizat specializat în evaziune fiscală şi spălare de bani. Procurorii DIICOT Craiova, în colaborare cu poliţiştii BCCO, au descins la 28 de adrese din cinci judeţe şi din Bucureşti, fiind căutate 24 de persoane. De asemenea, poliţiştii au ridicat din Constanţa membri ai grupului infracţional, care erau în vacanţă. Membrii grupării au înfiinţat zeci de societăţi comerciale prin intermediul cărora făceau tranzacţii fictive, folosind facturi false, reuşind astfel să creeze un prejudiciu de circa cinci milioane de euro.

Reţeaua era monitorizată de DIICOT şi de SRI de mai bine de şase luni. În urma percheziţiilor, în locuinţele suspecţilor au fost găsite ştampile şi facturi false, care vor fi ridicate şi duse la Poliţie.

Persoanele ridicate au fost duse la sediul DIICOT Mehedinţi pentru audieri, acestea fiind acuzate de evaziune fiscală, constituirea unui grup infracţional organizat şi spălare de bani. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.