Acasă Politic Demararea proiectului ”Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea, extinderea si echiparea” la Centrul de...

Demararea proiectului ”Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea, extinderea si echiparea” la Centrul de Îngrijire si Asistenţă Domneşti, Judetul Ilfov’’

DISTRIBUIȚI
DOMNESTI

DOMNESTIConsiliul Județean Ilfov anunță începerea activităţilor proiectului ”Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea, extinderea și echiparea infrastructurii sociale” la Centrul Medico-Social Domnesti, județul Ilfov, Cod SMIS 17902.

Proiectul va fi implementat prin intermediul unei finanțări nerambursabile acordate prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 ”Îmbunătățirea infrastructurii sociale”, Domeniul Major de intervenție 3.2 ”Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea, extinderea și echiparea infrastructurii sociale”.

Consiliul Judeţean Ilfov a încheiat un contract de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, în calitate de Autoritate de Management şi cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti Ilfov, în calitate de Organism Intermediar, pentru Programul Operaţional Regional la nivelul regiunii Bucureşti-Ilfov.

Valoarea totală a proiectului este de 3.962.998,62 lei din care finanţare nerambursabilă oferită prin REGIO este de 3.113.327,60 lei, cu o durată totală de implementare de 14 luni, începând cu data de 08.05.2012.

Proiectul se va implementa pe raza localităţii Domnesti, judeţul Ilfov, cu scopul îmbunătăţirii infrastructurii sociale din cadrul centrului de îngrijire şi asistenţă, urmărind creşterea calităţii serviciilor sociale şi asigurarea unui acces egal al cetăţenilor la astfel de servicii.

 

Pentru detalii suplimentare: Mihai STAN, manager de proiect, tel 021.212.56.93, email: mihai.stan@cjilfov.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.