Acasă Politic Timis: 29 de migranţi reţinuţi la frontieră în ultimele 24 ore

Timis: 29 de migranţi reţinuţi la frontieră în ultimele 24 ore

DISTRIBUIȚI

112417 – 10082012 – Poliţiştii de frontieră din vestul ţării au depistat şi reţinut, în ultimele 24 ore, cinci grupuri de migranţi formate din 29 persoane, cetăţeni algerieni, tunisieni, indieni, afgani şi pakistanezi, care au încercat să treacă ilegal frontiera de stat a României.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Lunga şi Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, au depistat în zona de competenţă din apropierea frontierei de stat cu Serbia şi Ungaria, trei grupuri de migranţi, formate din 14 persoane de sex masculin, cetăţeni din Algeria, Pakistan şi Tunisia, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 ani, care au declarat că intenţionau să treacă ilegal frontiera pentru a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen.

Tot joi, alte şapte persoane – trei cetăţeni pakistanezi, doi cetăţeni indieni şi doi cetăţeni afgani, cu vârste cuprinse între 17 şi 37 ani, au fost depistațp de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borş, jud. Bihor, la aproximativ 150 metri de linia de frontieră, în timp ce intenţionau să treacă ilegal în Ungaria. Iari poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, jud. Arad, au descoperit, vineri dimineaţa, opt migranţi, cetăţeni algerieni, cu vârste cuprinse între 17 şi 33 de ani, ascunşi într-un automarfar condus de un cetăţean bulgar care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese auto din Bulgaria pentru o firmă din Cehia.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră le-au întocmit celor 29 de persoane dosare penale pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, respectiv trecere ilegală a frontierei de stat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.