Acasă Politic Bucuresti: Declaratile lui Ludovic Orban starnesc controverse in PSD

Bucuresti: Declaratile lui Ludovic Orban starnesc controverse in PSD

DISTRIBUIȚI

113014 – 07092012 – Declaratiile de joi ale deputatului liberal Ludovic Orban, potrivit caruia PSD a initiat referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu si, prin urmare, nu este normal ca PNL sa deconteze in mod nedrept rezultatul defavorabil,

au starnit controverse in randurile social-democratilor.

Acestia sunt de parere ca prin asemenea declaratii se da satisfactie PDL si lui Traian Basescu, dar si ca USL este o echipa la bine si la rau, fara a fi gasit un vinovat, mai ales ca „PSD si-a facut treaba”. In plus, Orban nu este vazut drept reprezentant al punctului de vedere al PNL, fiind recunoscut pentru ca „niciodata nu a fost fan al USL”.

Deputatul Ludovic Orban a declarat joi ca social-democratii sunt cei care au initiat referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu si, prin urmare, nu este normal ca PNL sa deconteze in mod nedrept rezultatul.

„Desi, in perceptia publica, initiatorul acestui referendum este domnul Antonescu, cei care au initiat referendumul au fost colegii nostri de la PSD. Noi nu am promis public ca vom respecta cvorumul, nu noi am dus la actuala configuratie a CCR. Nu mi se pare normal sa deconteze in mod nedrept PNL acest rezultat”, a spus Ludovic Orban.

Totodata, in urma intalnirii de joi a conducerii liberale, au aparut informatii, din surse citate de televiziunile de stiri, conform carora presedintele PNL, Crin Antonescu, ar fi declarat ca ideea suspendarii presedintelui Traian Basescu nu a fost a sa, ci a colegilor din USL, social-democratii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.