Acasă Politic Bucuresti: Liviu Dragnea, urmarit penal in dosarul referendumului

Bucuresti: Liviu Dragnea, urmarit penal in dosarul referendumului

DISTRIBUIȚI

112990 – 06092012 – Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii DNA. Dragnea a fost pus sub invinuire in baza articolului 13 din legea 78/2000 privind prevenirea si sanctionarea faptelor de coruptie. El este acuzat ca si-a folosit influenta

pentru a convinge mai multi primari din judetul Teleorman sa puna pe listele de la referendum persoane fictive.

Dragnea a fost citat joi la DNA, pentru a-i fi aduse la cunostinta acuzatiile de folosire de influenta pentru obtinerea de foloase.

La iesirea de la DNA, Dragnea, a confirmat ca este pus sub acuzare de DNA.

„In esenta, principala invinuire este ca m-am asociat cu mii si zecii de mii pentru ca a asigura o prezenta de 50% plus unu la refrendum”, a declarat Dragnea, transmitandu-le colegilor sai ca este „viu si nevatamat”.

DNA investigheaza presupuse fraude la referendum in mai multe judete din tara printre care Teleorman, Olt si Gorj, Mehedinti, Vrancea, Alba si Cluj. Teleormanul este unul dintre judetele care a inregistrat o prezenta record la votul de demitere, la unele sectii de votare fiind o prezenta de peste 100%.

Parchetul General a deschis, pana in prezent, peste 500 de dosare penale legate de posibile fraude la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu, organizat pe 29 iulie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.