Acasă Politic Bucuresti: Perchezitii in Bucuresti si Maramures

Bucuresti: Perchezitii in Bucuresti si Maramures

DISTRIBUIȚI

113451 – 26092012 – Poliţia Capitalei – Serviciul de Investigare a Fraudelor, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii, pune în executare miercuri dimineaţa 14 autorizaţii de percheziţie şi 13 mandate de aducere,

în Bucureşti şi în judeţul Maramureş.

Acţiunea poliţiştilor bucureşteni este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 şi este sprijinită de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Maramureş.

Percheziţiile au fost dispuse în urma cercetărilor efectuate de ofiţerii de investigare a fraudelor de la Poliţia Capitalei, într-un dosar penal care priveşte săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor publice – în formă continuată şi instigare la abuz în serviciu contra intereselor publice – în formă continuată.

În cadrul acestui dosar sunt cercetaţi nouă suspecţi.

În fapt, o parte din persoanele cercetate au obţinut contracte de achiziţii publice în valoare de peste 2,2 milioane de euro, fără a fi respectate prevederile legale.

Contractele au fost obţinute cu sprijinul unor funcţionari care lucrează într-o instituţie publică, în perioada august – septembrie 2012, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.