Acasă Politic Bucuresti: Spectacol aeronautic pe Lacul Morii din Bucuresti

Bucuresti: Spectacol aeronautic pe Lacul Morii din Bucuresti

DISTRIBUIȚI

113315 – 20092012 – A treia editie a festivalului anual dedicat sporturilor aeronautice si aeriene Aeronautic Show Lacul Morii se va desfasura sambata, 22 septembrie a. c. Evenimentul este organizat de Asociatia Aeronautica Romana

si Agentia de Parasutism sub patronajul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, in parteneriat cu Primaria Sectorului 6 si Centrul Cultural European Sectorul 6.

Incepand cu orele 11.00, spectatorii vor descoperi locul unde arta pilotajului aerian si nautic isi pun in practica valoarea prin aplicatii vitale vietii de zi cu zi.

Una din noutatile aduse de Aeronautic Show 2012 este primul si singurul hidroavion din categoria S.E.P din Romania, care va scoate in evidenta cat de apropiate sunt si cat de bine se completeaza cele doua domenii.

In acelasi timp, in cadrul celei de a doua editii a expozitiei AeroNautic Expo 2012, spectatorii vor avea ocazia sa interactioneze cu profesionistii si tehnica pe care le-au admirat pe parcursul celor trei ore si jumatate de spectacol.

Pe lista participantilor se numara: Brigada Speciala de Interventie „Vlad Tepes” a Jandarmeriei Romane, Smurd, Aeroclubul Romaniei, Yacht Club Mircea, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), Politia de frontiera si Corporate Games. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.