Acasă Politic Bucuresti: “Tineret în mişcare” vine la Bucureşti pe 27 septembrie 2012

Bucuresti: “Tineret în mişcare” vine la Bucureşti pe 27 septembrie 2012

DISTRIBUIȚI

113468 – 26092012 – Pe 27 septembrie a. c, “Tineret în mişcare” – o iniţiativă a Uniunii Europene (UE), vine în capitala României, pentru două zile, şi îşi amenajează cortul în Parcul Tineretului.

Doriţi să ştiţi mai multe despre posibilităţile granturilor UE pentru studii, voluntariat sau muncă în străinătate, să discutaţi cu tineri care au beneficiat deja de aceste oportunităţi şi să aflaţi care este cu adevărat experienţa acestora? Atunci veniţi la cortul dedicat campaniei “Tineret în mişcare”, unde veţi avea ocazia de a interacţiona cu persoane care au beneficiat deja de finanţare UE pentru studii sau muncă în străinătate. Ambasadorul român al iniţiativei Tineret în mişcare, Dragoş Bucur, va  vorbi despre implicarea sa în campanie, iar seara vor concerta formaţii precum Butterflies in My Stomach, Les Elephants Bizarres şi C.T.C.

Pe parcursul celor două zile se vor organiza ateliere, filme, prezentări, spectacole de animaţie stradală şi de teatru. Tinerii se vor implica în ateliere de fotografie, îşi vor confecţiona propriile accesorii, vor urmări animaţii video, vor participa la proiecte de bibliotecă vie sau îşi vor investi energia în exerciţii de gimnastică. În fiecare oră, veţi avea posibilitatea de a vă testa cunoştinţele în cadrul unui Euroquiz şi de a câştiga tricouri, stick-uri USB, pixuri şi alte premii personalizate.

“Concursul cu rucsacul” îi invită pe tineri să-şi aducă rucsacul cu care au călătorit prin Europa şi să câştige premii atractive.

Tineret în mişcare este o iniţiativă a Uniunii Europene care are scopul de a îmbunătăţi calitatea educaţiei şi de a spori șanșele de angajare a tinerilor. Oferta completă de programe ale Comisiei Europene pentru studii, învăţare şi muncă în străinătate va fi prezentată în interiorul unui cort imens din Parcul Tineretului. Cortul şi scena campaniei “Tineret în mişcare” vor constitui ocazia unică unde tinerii vor învăţa mai multe despre educaţia sau instruirea lor în străinătate pentru a-şi îmbunătăţi abilităţile sau pentru a obţine unele noi.

Campania “Tineret în mişcare” a fost lansată de către Comisia Europeană în anul 2010. Între timp, aceasta a călătorit cu succes prin mai mult de 20 de state membre ale UE. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.