Acasă Politic Dambovita: Inca un barbat ucis de urs in Dambovita

Dambovita: Inca un barbat ucis de urs in Dambovita

DISTRIBUIȚI

113296 – 19092012 – Autorităţile au instituit carantina în zona localităţii Moroieni din judeţul Dâmboviţa după ce, miercuri dimineaţă, o altă persoană a fost ucisă de către un urs.

Bărbatul a fost găsit mort de către un paznic de vânătoare care a sunat la 112, în jurul orelor 8.45. Potrivit prefectului judeţului Dâmboviţa, Dragoş Rusu, mai mult ca sigur în acest caz este vorba despre braconaj.

„Ursul fusese prins într-un laţ, era rănit. Clar este vorba despre braconaj. Nu ştim ce căuta acolo bărbatul care a fost atacat – dacă trecea întâmplător sau dacă el este cel care pusese capcana. Este de nedescris ce s-a întâmplat aici”, a spus prefectul, la Antena 3.

„Au fost constituite echipe formate din jandarmi, poliţişti şi vânători care patrulează zona”, a mai spus prefectul.

Incidentul s-a petrecut pe acelaşi fond de vânătoare, la o distanţă de aproximativ zece kilometri de locul în care au avut loc incidentele de sâmbătă, când trei oameni au fost atacaţi de urs.

Un bătrân în vărstă de 71 de ani a murit, sâmbătă dimineaţa, după ce a fost atacat de un urs, în satul Dealulul Frumos din comunna Pietroşiţa.

Sâmbătă noapte, vânătorii au împuşcat ursul la marginea localităţii Pietroşiţa, şeful Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Dâmboviţa, Sandu Tolea, susţinând că este vorba despre animalul care atacase cele trei persoane. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.