Acasă Politic Ilfov: Taximetristii de la Aeroportul Otopeni au primit amenzi de aproape 12.000...

Ilfov: Taximetristii de la Aeroportul Otopeni au primit amenzi de aproape 12.000 lei

DISTRIBUIȚI

– 112877 – 02092012 – Taximetristii din zona Aeroportului Otopeni au fost amendati, in urma

controlului facut, vineri, de politisti.

Au fost aplicate 64 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 11.740 lei, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane.

Dintre cele 64 de amenzi, 7 au fost aplicate la Legea 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere, 56 pentru incalcarea prevederilor O.U.G.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice si una la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, precizeaza sursa citata.

De asemenea, politistii au retinut 14 certificate de inmatriculare.

Politisti rutieri din cadrul IPJ Ilfov si cei ai Serviciului de Politie Transporturi Aeriene, impreuna cu specialisti de la Registrul Auto Roman, au controlat 122 de autoturisme, actionand pe traseele dinspre/catre aeroport, in zonele de debarcare si de preluare a pasagerilor.

S-a urmarit depistarea persoanelor care practica ilegal activitatea de taximetrie, precum si sanctionarea celor care, desi sunt autorizati, nu respecta regulile de tarifare sau calitatea serviciilor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.