Acasă Politic Neamt: Un primar un secretar si trei politisti din Neamt, implicati in...

Neamt: Un primar un secretar si trei politisti din Neamt, implicati in evaziune fiscala cu lemne

DISTRIBUIȚI

113270 – 18092012 – Procurorii DIICOT au destructurat un grup infractional organizat, constituit in scopul obtinerii de beneficii financiare substantiale din evaziune fiscala cu material lemnos.   In acest scop, au fost efectuate

marti 20 de perchezitii domiciliare, pe raza judetelor Neamt, Suceava si Harghita, la locuintele membrilor gruparii si la societatile comerciale controlate de catre acestia.

         Potrivit procurorilor, invinuitii au constituit un grup infracţional organizat, la care au aderat si alte persoane, printre care si un angajat în cadrul Ocolului Silvic Ceahlău, vizand  exploatarea ilegală a unor cantităţi importante de material lemnos şi comercializarea ulterioară a masei lemnoase rezultate, prin folosirea unor documente financiar-contabile fictive.

         La achiziţia  terenurilor  vizate de catre membrii gruparii pentru cantităţile mari de material lemnos, invinuitii au fost sprijiniti de primarul si secretarul unei comune nemtene, iar 3 agenţi de poliţie, care preveneau reprezentantii frmelor despre viitoarele controale.

Cei implicati in dosar au fost monitorizati de DGA si SRI, iar in acest moment 26 de persoane implicate in afacere sunt la audieri.. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.