Acasă Politic Valcea: Angajatii de la Oltchim au reluat protestele

Valcea: Angajatii de la Oltchim au reluat protestele

DISTRIBUIȚI

113461 – 26092012 – Sute de angajati ai Oltchim s-au adunat din nou, miercuri dimineata, pe platforma industriala din curtea combinatului, reluand protestele, asa cum fusese anuntat cu o zi inante.

Si la Arpechim Piteşti protesteaza sute de angajati. Muncitorii sunt dezamagiti dupa ce Dan Diaconescu a amanat preluarea companiei.

Totodata, peste 300 de angajati de la Divizia Petrochimica Bradu de la Pitesti, apartinand Oltchim Ramnicu Valcea, protesteaza, miercuri, in fata sediului societatii, nemultumiti de tergiversarea situatiei privatizarii combinatului, care ii afecteaza direct. 

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru preluarea a 54,8% din actiunile Oltchim, dupa ce a oferit 203 milioane de lei, cel mai mare pret, pentru titlurile detinute de stat.

Contractul nu a fost insa semnat, iar premierul Victor Ponta a anuntat ca privatizarea Oltchim va fi reluata anul viitor, el spunand ca, dupa ce se va constata ca asa-zisul castigator nu a avut nici bani, nici intentia de a deveni actionar majoritar, statul va aproba un plan de masuri special pentru combinat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.