Acasă Politic Bucuresti: Bani doar pentru angajatii Oltchim cu venituri sub 786 lei, fara...

Bucuresti: Bani doar pentru angajatii Oltchim cu venituri sub 786 lei, fara terenuri sau utilaje agricole

DISTRIBUIȚI
bancomat

 – Guvernul a aprobat, în ultima şedinţă, o hotărâre privind acordarea de ajutoarebancomat de urgenţă pentru 522 de salariaţi ai combinatului Oltchim, fiecare urmând să primească suma de 1.400 de lei. Banii vor fi viraţi în două tranşe.

Pentru a beneficia de sprijinul respectiv, angajaţii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii: să aibă un venit mediu lunar pe membru de familie mai mic de 786 de lei, să nu deţină în proprietate clădiri sau spaţii locative în afara locuinţei de domiciliu, nici terenuri cu potenţial productiv, nici utilaje agricole sau de prelucrare a lemnului.

Pe de altă parte, la conferinţa Enerypedia, organizată de CEZ, Ioan Roşca, directorul general al Electrica, la care Oltchim are o datorie de circa 150 milioane de euro, a declarat că nu va solicita executarea silită a combinatului, ci plata eşalonată a datoriei. “Nu vom cere Oltchim executarea silită, deşi avem titlu executoriu pe creanţă. Va trebui să găsim o soluţie pentru repornirea combinatului, ceea ce se va şi întâmpla şi, apoi, plata eşalonată a datoriilor”, a afirmat Ioan Roşca, citat de Focus-energetic. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.