Acasă Politic Bucuresti: Mona Pivniceru se intalneste cu Viviane Reding

Bucuresti: Mona Pivniceru se intalneste cu Viviane Reding

DISTRIBUIȚI

113627 – 03102012 – Ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, se întâlneşte, joi, la Bruxelles, cu comisarul european pentru Justiţie, Viviane Reding.

Vizita Monei Pivniceru la Bruxelles este strâns legată de numirea noului procuror general al României şi a procurorului şef la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

Pivniceru ar fi trebuit să se întâlnească pentru discuţii cu Reding în data de 19 septembrie, dar întrevederea a fost anulată.

Purtătoarea de cuvânt a comisarului european pentru Justiţie a declarat atunci că întâlnirea Reding-Piviniceru a fost anulată pentru că în „agenda ministrului român a intervenit o schimbare”.

Întâlnirea ar fi avut loc în contextul în care Pivniceru a demarat procedura de selecţie a viitorului procuror general şi a procurorului şef al DNA. Întâlnirea urma să aibă loc la Viena, în cadrul Conferinţei Miniştrilor Justiţiei din Consiliului Europei.

Ministrul Pivniceru a explicat prin intermediul consilierei sale că şi-a anulat deplasarea la Viena pentru că de la biroul Vivianei Reding a fost informată că nu era posibilă o discuţie pe larg cu comisarul european. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.