Acasă Politic Bucuresti: Plangerea penala impotriva lui Dan Diaconescu nu a putut fi depusa

Bucuresti: Plangerea penala impotriva lui Dan Diaconescu nu a putut fi depusa

DISTRIBUIȚI

113648 – 03102012 – Plângerea penală împotriva lui Dan Diaconescu nu a putut fi depusă miercuri la Parchet, deşi Ministerul Economiei anunţase că OPSPI o va depune în cursul zilei.

Reprezentatul Oficiului, mandat să ducă plângerea la Parchet, a ajuns prea târziu, după închiderea programului, astfel că a fost invitat să revină joi, informează Romania Tv.

Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) urma să sesizeze miercuri Parchetul în privinţa săvârşirii de către Dan Diaconescu a infracţiunii de înşelăciune în formă continuată prin inducerea în eroare şi pentru dobândirea fără drept a calităţii de adjudecatar al combinatului chimic Oltchim Râmnicu-Vâlcea.

„Şeful OPSPI, Remus Vulpescu, sesizează, astăzi, 3 octombrie, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, cu privire la săvârşirea de către numitul Diaconescu Cristian Dan a infracţiunii de înşelăciune, cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată, prin inducerea în eroare a statului român şi a opiniei publice în ce priveşte existenţa la dispoziţia numitului Diaconescu Cristian Dan a sumei de circa 200 milioane de lei necesară pentru cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni deţinut la Oltchim de statul român, prin MECMA – OPSPI”, anunţa Ministerului Economiei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.