Acasă Politic Bucuresti: PNL il considera pe Stolojan “un securist al regimului Basescu”

Bucuresti: PNL il considera pe Stolojan “un securist al regimului Basescu”

DISTRIBUIȚI

114247 – 29102012 – PNL il ataca dur pe Theodor Stolojan, dupa ce acesta a comentat decizia lui Crin Antonescu de a candida intr-un colegiu din Teleorman la alegerile parlamentare din decembrie.

„Theodor Stolojan este ultimul personaj politic din Romania care are dreptul moral si postura politica sa vorbeasca despre candidaturi in colegii uninominale. In 20 de ani de cand activeaza pe scena politica romaneasca, Theodor Stolojan, un securist al regimului Basescu, n-a fost niciodata validat de electorat prin vreun vot uninominal si ales direct in vreo functie publica”, se arata intr-un comunicat PNL.

„Acelasi Theodor Stolojan a abandonat batalii politice importante, cum ar fi cea pentru presedintie, si nu si-a asumat responsabilitati publice, renuntand la mandatul de premier care ii fusese incredintat. Faptele lui Theodor Stolojan si prestatia sa publica ne arata ca acesta n-a fost niciodata altceva decat o holograma a politicii romanesti, utilizata din cand in cand de cei care il controleaza si cu care are relatii mai vechi, dinainte de 1989, dar a carui vreme in politica romaneasca a trecut”, se mai arata in comunicat. Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a sustinut, duminica, intr-o conferinta de presa, ca liderul PNL Crin Antonescu a ales sa candideze „sub umbrela domnului Liviu Dragnea”, din cauza „experientei urate” pe care a trait-o la alegerile parlamentare din 2008 cand a ajuns senator prin redistribuire.

„A ales sa se duca sub umbrela domnului Dragnea. Va pot spune ca Antonescu a candidat pana acum, de fiecare data, in alt colegiu deoarece asa cum se comporta in Parlament, prin absenta, la fel se comporta si in circumscriptia unde a fost ales”, a spus Stolojan. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.