Acasă Politic Bucuresti: “Politisti de elita” din Romania, intr-un serial prezentat pe Discovery

Bucuresti: “Politisti de elita” din Romania, intr-un serial prezentat pe Discovery

DISTRIBUIȚI

113759 – 08102012 – Discovery Networks Channel difuzează luni seara, de la orele 22.00, în premieră, documentarul “Poliţişti de elită”.

În acest context, Discovery Networks împreună cu Ministerul Administraţiei şi Internelor organizează, în această seară, la sala Cinema Pro din Bucureşti, vizionarea în avanpremieră a primului episod, în prezenţa partenerilor, dar şi a unora dintre protagoniştii documentarului – membrii ai formaţiunilor speciale ale Poliţiei şi Jandarmeriei.

La eveniment va fi prezent ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, şi producătorului executiv al Discovery Networks Internaţional, Victoria Noble.

Documentarul de televiziune a fost filmat în Bucureşti în intervalul august-octombrie 2011 şi a fost realizat în colaborare cu specialiştii Direcţiei Informare şi Relaţii Publice din cadrul Ministerul Administraţiei şi Internelor. Programul de televiziune prezintă activitatea echipajelor speciale de poliţie şi jandarmerie şi au la bază filmări autentice din cadrul misiunilor speciale de luptă împotriva crimei organizate.

Fiecare episod dintre cele şase incluse în această serie urmăreşte ofiţeri şi agenţi de poliţie din diverse structuri specializate din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (Furturi, Omucideri, Crimă Organizată, Droguri, Trafic Fiinţe Umane şi Unităţi Antitero, Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei), implicaţi în misiuni de răpire, trafic de droguri şi de arme sau raiduri de proporţii în zone cu un grad înalt de infracţionalitate.

Echipa Discovery Channel, alături de Centrul Multimedia din cadrul M.A.I, a surprins în detaliu aceste misiuni, relatând fiecare misiune din perspectiva ofiţerilor de poliţie implicaţi, care comentează evenimentele pe măsură ce acestea se derulează.

Pe lângă misiunile reale de luptă împotriva infracţionalităţii, serialul va prezenta telespectatorilor modul în care trupele speciale de intervenţie din România se pregătesc zi de zi: arte marţiale, luptă corp la corp şi tactici speciale de pregătire (urmăriri cu maşini de mare viteză, respingerea unui atac aerian din partea unui elicopter care aterizează pe acoperişul unei clădiri etc).

Serialul de televiziune va fi difuzat în 105 ţări din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.