Acasă Politic Bucuresti: Ponta: „După 9 decembrie, îmi doresc o altă structură guvernamentală”

Bucuresti: Ponta: „După 9 decembrie, îmi doresc o altă structură guvernamentală”

DISTRIBUIȚI

114288 – 30102012 – Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, îşi doreşte, după alegerile parlamentare, o altă structură guvernamentală, nu doar o schimbare de oameni în Cabinet.

„Absolut toţi miniştrii au ştiut că, după 9 decembrie, în cadrul USL, îmi doresc o altă structură guvernamentală, nu doar o schimbare de oameni. Vreau o altă structură guvernamentală. Cred că structura actuală, moştenită nu doar de la PDL, ci şi de la celelalte guverne anterioare, trebuie remodelată”, a afirmat, Victor Ponta, luni, după şedinţa conducerii USL.

El a precizat că, în funcţie de modul în care gândeşte această structură guvernamentală, ea va fi discutată cu cei trei parteneri de coaliţie. „Vom face întâi structura Guvernului, după care în mod sigur îi voi propune şi pe cei care trebuie să ocupe portofoliile. Ceea ce pot să vă asigur de acum – există un echilibru între alianţa de centru-dreapta şi alianţa de centru-stânga (din USL – n.r.) ca şi reprezentare în Parlament, adică acelaşi număr de miniştri. Dar care vor fi portofoliile, cine le va ocupa voi discuta cu ceilalţi parteneri, sunt decizii politice. Propunerea îmi va aparţine, ca şef al guvernului, şi evident că vor fi colegi care vor continua şi colegi care nu vor continua”, a explicat Ponta. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.