Acasă Politic Bucuresti: Valeriu Tabara nu exclude un guvern de uniune nationala dupa alegeri

Bucuresti: Valeriu Tabara nu exclude un guvern de uniune nationala dupa alegeri

DISTRIBUIȚI

113697 – 05102012 – Dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie nu poate fi exclusa niciun fel de colaborare, deci nici varianta unui guvern de uniune nationala, sustine deputatul PDL,Valeriu Tabara.

Guvernarile alaturi de PSD si PNL „nu au fost rele”, dar „au nimerit in ani nepotriviti”, a declarat Tabara, citat de RFI Romania.

Intrebat daca exclude un Guvern PDL-USL dupa alegeri, daca niciuna dintre aceste formatiuni nu obtine 50% plus unu la urne, Valeriu Tabara a raspuns: „In politica nu se exclude nici un fel de solutie care este benefica pentru Romania. Sa nu uitam ca o guvernare alaturi de USL si PNL, 2004-2006 de pilda sau PSD 2009, ele n-au fost rele. Sigur ca au nimerit in ani nepotriviti, vorbesc in primul rand de guvernarea alaturi de PSD, un an electoral prezidential”.

Tabara apreciaza ca „Romania a dus lipsa de un guvern de uniune nationala, cu o majoritate parlamentara bine stabilita si cu obiective foarte clare pe termen mediu si lung. Acest lucru s-a simtit, pentru ca iata, de la o luna la alta se schimba obiectivele de abordare politica, ele nu au stabilitate, sunt extrem de mobile, ceea ce nu este bine”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.