Acasă Politic Bucuresti: Vineri si luni nu se emit premise de conducere si nu...

Bucuresti: Vineri si luni nu se emit premise de conducere si nu se da examen pentru permis

DISTRIBUIȚI

113988 – 17102012 – În luna octombrie sunt va fi modernizat Sistemul naţional de emitere şi evidenţă a permiselor de conducere, a carui prima faza se va incheia la finele anului. Modernizarea informatica va duce la simplificarea formalităţilor

pentru preschimbarea permiselor de conducere, pentru ca va elimina cativa dintre pasii birocratici actuali, iar datele formularelor vor fi tipărite direct la ghişeele de primire a documentelor, în sistem informatic.

Ulterior, într-o a doua etapa, va fi posibilă şi încasarea contravalorii documentelor emise, la ghişeele serviciilor publice comunitare judeţene.

Toate aceste activitati de modernizare presupun întreruperi temporare ale fluxurilor unor activităţi.

Astfel, în zilele de vineri, 19 octombrie a.c. şi luni, 22 octombrie a.c., nu se vor putea emite/confecţiona: permise de conducere sau dovezi înlocuitoare ale acestora; certificate de înmatriculare sau dovezi înlocuitoare ale acestora; autorizaţii provizorii de circulaţie; plăci cu numere de înmatriculare.

Totodată, în aceste zile nu se va putea susţine proba teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere.

Activitatea de examinare la proba practică se va derula conform programărilor.

Anul viitor, sistemul va fi imbunatatit cu o aplicatie dedicate evidenţei vehiculelor înmatriculate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.