Acasă Politic Bucuresti: Vino „La Bunici” cu jucariile pe care nu le mai foloseste...

Bucuresti: Vino „La Bunici” cu jucariile pe care nu le mai foloseste copilul tau!

DISTRIBUIȚI

114162 – 24102012 – Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti (DGASMB), ii invita pe bucuresteni la “Targul Toamnei”, primul targ organizat de Centrele de ingrijire

si educatie timpurie din reteaua Antante.

Evenimentul are loc vineri, 26 octombrie, intre orele 15.00 si 18.00, la sediul centrului “La bunici” din strada Maximilian Popper nr. 17A, in incinta fostului spital Caritas.

Special pentru “Targul Toamnei”, copii cu varste cuprinse intre 1 si 3 ani din centrele Antante au creat felicitari, obiecte de decor, dar si suveni toamna care vor fi oferite in schimbul jucariilor donate. In plus, toti donatorii de jucarii participa la o tombola cu premii surpriza.

Jucariile colectate in cadrul Targului vor fi oferite copiilor din centrele de plasament din Capitala, pe 6 decembrie, de Mos Nicolae.

Reteaua Antante cuprinde opt centre de ingrijire si educatie timpurie pentru copii 0-3 ani, care au fost infiintate de Primaria Capitalei (DGASMB) prin Fondul Social European, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, proiectul “Mai multe centre de ingrijire pentru copilul tau; mai multe oportunitati de angajare pentru tine!”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.