Acasă Politic Ilfov: Angajatorii ilfoveni nu sunt interesati de Bursa Locurilor de munca pentru...

Ilfov: Angajatorii ilfoveni nu sunt interesati de Bursa Locurilor de munca pentru Absolventi

DISTRIBUIȚI

113577 – 01102012 – Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov a organizat vineri, 28 septembrie 2012, la Colegiul Economic Viilor din Bucureşti, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolventi.

             La acest eveniment au fost invitaţi să participe 450 de angajatori de pe raza judeţului Ilfov, dintre aceştia în ziua Bursei prezentându-se un număr de 15, oferind 49 de locuri de muncă.

             De asemenea, au răspuns invitaţiei şi au participat la bursa 160 de absolvenţi aflaţi în căutarea unui loc de muncă, dintre aceştia 46 fiind selectaţi în vederea încadrării.

Structura locurilor de muncă oferite cu prilejul acestui eveniment, absolvenţilor, s-a prezentat astfel: 35 posturi pentru studii superioare, 138 posturi pentru studii medii, 30 pentru muncitori calificaţi şi 58 pentru muncitori necalificaţi.

În ceea ce priveşte reconversia profesională, a fost pusă la dispoziţia absolvenţilor întreaga ofertă de cursuri de calificare, recalificare, specializare sau perfecţionare, atât a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov, cât şi a beneficiarilor proiectelor cu finanţare europeană.

Prin intermediul consilierului EURES au fost prezentate ofertele angajatorilor din Uniunea Europeană.

La Bursă au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale împotriva Traficului de Persoane. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.