Acasă Politic Marea Britanie: Stabilit in Regatul Unit, vrea sa fie parlamentar pentru Diaspora

Marea Britanie: Stabilit in Regatul Unit, vrea sa fie parlamentar pentru Diaspora

DISTRIBUIȚI

113762 – 09102012 – Nicolae Daniel Popescu (31 de ani) s-a stabilit in Marea Britanie in urma cu sase ani și-a anunțat hotărârea de a candida ca independent la alegerile parlamentare din România pentru Camera Deputaților

în colegiul uninominal nr. 1 din Diaspora (Europa de Vest), aunță Români în UK. În prezent el lucrează la Centrul Național de informare și recunoaștere academică din Marea Britanie (specialist în Echivalarea Studiilor la UK Naric).

În această vară, alături de alți parteneri, a lansat Rețeaua Profesioniștilor Români din Străinătate, o platforma socio-profesională dedicată românilor din Diaspora.

El este convins că experiența sa și a altor specialiști din diaspora ar trebui transferată și utilizată în beneficiul românilor din străinatate și nu consideră că românii din străinătate sunti reprezentați corect de politicieni care pun interesele personale și interesele partidului pe care îl reprezintă înaintea interesului comunităților de români din străinătate.

Nicolae Daniel Popescu este primul român stabilit în Marea Britanie care candidează la alegerile parlamentare din România El are nevoie de susținerea a minim 4% din alegătorii cu domiciliul stabilit în statele ce fac parte din colegiul uninominal pentru care candidează, ”dar nu mai puţin de 2.000 de alegători pentru Camera Deputaţilor şi 4.000 de alegători pentru Senat.”

El are nevoie de semnături de susținere din partea românilor cu drept de vot și cu domiciliul în Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Republica Cehă, Republica Irlanda, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Andorra, Islanda, Liechtenstein, Monaco, San Marino și Vatican. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.