Acasă Politic Peste 1 milion de euro imputaţi unui comerciant de combustibili din Valenii...

Peste 1 milion de euro imputaţi unui comerciant de combustibili din Valenii de Munte

DISTRIBUIȚI

113792 – 09102012 – Inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Bucureşti – Biroul Echipe Mobile au amendat contravenţional, cu 20.000 lei, şi cu imputarea sumei de peste 1 milion euro, rezultată din vânzarea carburanţilor pe perioada de 3 ani o firmă prahoveană care nu avea atestat de comercializare.

Sancţiunea vine ca urmare a unei ample acţiuni de combatere a evaziunii fiscale în domeniul comercializării produselor petroliere, desfăşurate pe raza judeţului Prahova, în luna august 2012.

În această perioadă inspectorii vamali au efectuat 31 de controale, fiind verificate mai multe staţii de distribuire a carburanţilor aparţinând unui număr de 24 societăţi comerciale din judeţul Prahova.

La punctul de lucru al uneia dintre aceste societăţi, în localitatea Vălenii de Munte, autoritatea vamală a constatat ca agentul economic respectiv nu deţinea atestatul de comercializare en gros pentru produsele petroliere pe care le tranzacţiona. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.