Acasă Politic Prim-vicepresedinte PDL: Parlamentul, ca o ladă de gunoi

Prim-vicepresedinte PDL: Parlamentul, ca o ladă de gunoi

DISTRIBUIȚI

114202 – 26102012 – Prim-vicepresedintele PDL, Dorin Florea, a afirmat, joi, ca in Parlament au ajuns „de la cantareti de muzica de sfestanie, de muzica pop-rock, până la ziaristi, la tot felul de securisti

si la gunoiul societatii romanesti”.

Primar de Targu Mures si prim-vicepresedinte PDL, Dorin Florea a facut aceste declaratii intr-o conferinta de presa, potrivit Realitatea Tv.

Florea, care și el ar putea candida pentru un loc de senator, sustine ca a ramas „traznit” cand a vazut cine sunt cei care vor sa ajunga parlamentari.

„Vad, la ora actuala, ca acest Parlament trebuie sa arate altfel. Cand am vazut cine-i acolo – noroc ca Vintu e-n puscarie, ca-l puneau si pe Vintu pe liste. Nu va suparati. In Parlamentul unei tari sa fie – aduceti-va aminte – de la cantareti de muzica de sfestanie, la muzica pop-rock, la ziaristi, la tot felul de securisti si la gunoiul societatii romanesti. In mare parte gunoi. Eu am ramas traznit. Si am zis: ‘Bun, e normal sa te implici, dar ce dialog poti avea acolo? Al minciunii?’ Politicianul te minte cu o usurinta… dupa care zice: Ce, te-ai suparat?”, spune liderul PDL.

Florea si-a completat declaratiile spunand ca „gunoaiele societatii sunt foarte multi. Eu definesc asa toti oamenii cu probleme, care fug in politica pentru a-si rezolva problemele personale. Si au fost: puscariabili, cu dosare, cu interese de afaceri, cu interese de amante – ca se duc acolo si sa-si protejeze, sa fuga de sot, sa stea langa amanta. Va spun si de-astea, ca sunt destule. Dupa aceea, ajung unii isi dau relatia pe fata, se insoara, se… pe la Strasbourg”.

In plus, majoritatea actualelor candidaturi la Parlament „se datoreaza grijii pentru dosare”, nu celei pentru vreo categorie profesionala sau „dragostei pentru Romania”, spune primarul PDL. 

„Pentru ca vor sa-si prelungeasca inca patru ani, sa iasa de sub tutela Justitiei, ca asta e ingrijorarea si nebunia pe candidaturi – ce vedeti la alte partide, desigur. Eu ii vad la Targu Mures pe unii foarte ingrijorati”, a mai spus Florea. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.