Acasă Politic Bucuresti: Antonescu, suparat pe Tariceanu

Bucuresti: Antonescu, suparat pe Tariceanu

DISTRIBUIȚI

114895 – 26112012 – Presedintele PNL, Crin Antonescu, este suparat pe fostul lider liberal Calin Popescu Tariceanu din cauza ca acesta a reluat in timpul unui discurs sustinut in Parlament ar fi „doua teze basiste”.

„Calin Popescu Tariceanu a reluat doua teze basiste in Parlament, in mod absurd. Ca nu am absorbit decat 10% din fondurile europene si ca noi, liderii USL, facem declaratii antieuropene. Evident ca ma supar cand aceste teme basiste sunt reluate”, a declarat Crin Antonescu, duminica, la Antena 3. 

„Tafna si artagul” in relatia cu institutiile europene nu sunt utile Romaniei, a afirmat Calin Popescu Tariceanu, marti, in fata Camerelor reunite ale Parlamentului.

„Cred ca declaratiile total neinspirate la adresa Uniuni Europene, a institutiilor europene, a unor lideri europeni, au fost o greseala care risca sa ne puna intr-o postura de tara izolata, marginalizata si frustrata, de tara care nu a inteles mecanismele europene, n-a inteles practicile si conduita europeana. 

O pozitie puternica in acest domeniu se construieste foarte greu, se construieste in timp si se construieste cu eforturi si nu cu eforturi de orice fel, eforturi mari, care presupun sa nu existe in aceasta atitudine nici tafna, nici artag, dar mai degraba diplomatie, conexiuni in lumea occidentala cu prieteni si aliati puternici, cu prieteni si aliati puternici statornici, demersurile sa fie facute cu calm, cu rabdare”, a spus Tariceanu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.