Acasă Politic Bucuresti: Patru televiziuni raman fara emisie

Bucuresti: Patru televiziuni raman fara emisie

DISTRIBUIȚI

114451 – 06112012 – CNA a sanctionat marti patru televiziuni cu intreruperea emisiei timp de zece minute, sambata, dupa orele 19:00, in urma scandalului Moculescu-Vadim-Zavoranu,

din cauza incalcarii dreptului la demnitate umana si limbaj injurios.

Televiziunile care sunt obligate sa intrerupa emisia sunt Antena 1, Pro TV,  Kanal D si Acasa TV. Sanctiunea a fost votata cu sapte voturi „pentru. 

Totul a plecat de la scandalul dintre Corneliu Vadim Tudor, Oana Zavoranu si Mariana Moculescu, prezentat la o ora de maxima audienta si presarat cu amenintari cu moartea si cuvinte obscene.

Potrivit articolului 95 din Legea audiovizualului, in cazul savarsirii repetate a unor contraventii, radiodifuzorii au obligatia de a difuza timp de 10 minute, intre orele 19.00 si 19.10, numai textul deciziei de sanctionare.

In speta, in cadrul emisiunilor „Happy hour”, „Cancan TV”, „WoW Biz”, „Acces direct” si „Un show pacatos”, difuzate in perioada 17 – 23 octombrie, au fost incalcate prevederile Codului audiovisual si Legii audiovizualului referitoare la protectia demnitatii umane, limbaj injurios si protectia minorilor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.