Acasă Politic Bucuresti: Ponta: „Nu-l bagati in seama pe Basescu”

Bucuresti: Ponta: „Nu-l bagati in seama pe Basescu”

DISTRIBUIȚI

114958 – 28112012 – Prim-ministrul Victor Ponta a afirmat, marti seara, in legatura cu afirmatiile presedintelui Traian Basescu la adresa sa, ca pisica blanda zgarie rau si ca injuraturile lui ajuta USL in sondaje.

„Domn’e, pisica blanda zgarie rau. Ia intrebati-l, de ce e asa nervos?”, a declarat Ponta, referitor la afirmatiile lui Basescu, potrivit Ziare.com.

Premierul a adaugat ca il amuza injuraturile lui Basescu. „Stiu, s-a dus la B1 si m-a facut in toate felurile. Ce sa fac eu? Ma amuza dl Basescu, mi-e clar ca simte ca mai e putin
pana pe 9 decembrie si cum sa va spun, de ce zic ca ma amuza? Pe mine in fiecare zi ma injura Dan Diaconescu, acum ma injura si Traian Basescu, inseamna ca fac ce trebuie pentru Romania, e foarte bine. Dl Basescu o sa ma injure pana pe 9, dupa aia ce sa faca? (…) E clar ca simte 9 decembrie si ca oamenii o sa-i dea raspunsul final. E suparat pe toata lumea, acum daca ma vede pe mine exponentul romanilor care o sa-l pedepseasca pe 9 decembrie sunt mandru si onorat de acest lucru”, a punctat Ponta.

Referitor la faptul ca Basescu a afirmat ca ar simti dispret daca l-ar pune a doua oara premier pe Ponta, premierul a sugerat sa nu-l ia in serios pe seful statului. „Nu-l bagati in seama pe Basescu ce spune, Basescu a spus o groaza de lucruri si pana acuma si nu a avut nicio importanta. Nu spunea ca nu ma va pune (premier, n.r.) pentru ca sunt copilot si v-am zis sa nu-l bagati in seama, asa va zic si acum, lasati-l in pace (…) Haideti, dumneavoaastra il luati in serios pe dl Basescu? Nu era dl Basescu cel care zicea prin ianuarie, februarie, ca nu ma va numi niciodata? M-a numit pe 27 aprilie, ce sa faca? Nu cred ca m-a iubit, nu m-a numit din placere sau din iubire, asta e, asa o sa faca si dupa (parlamentare, n.red.)”, a declarat Ponta.

„Faptul ca se duce la televizor si ma face in toate felurile asta tine si de cei sapte ani pe care unii nu ii iau, asta e”, a mai aratat Ponta.

Premierul a mai aratat ca atacurile lui Basescu ajuta USL. „Faptul ca presedintele, in campanie, disperat ca pe 9 decembrie partidul lui o sa piarda, iese la TV si ne injura in fiecare seara. Eu cred ca asta e bine pentru USL, va creste scorul USL, cei care erau nehotarati vor intelege ca trebuie sa scapam odata de Traian Basescu”, a mai afirmat premierul. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.