Acasă Politic Bucuresti: Tribunalul judeca joi cererea de arestare a lui Trasculescu

Bucuresti: Tribunalul judeca joi cererea de arestare a lui Trasculescu

DISTRIBUIȚI

 – 114984 – 29112012 – Tribunalul Bucuresti judeca joi cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a fostului deputat Alin Trasculescu, acuzat ca ar fi pretins 200.000 de euro, pentru a interveni pe langa autoritatile vrancene sa atribuie contracte de investitii unor societati. 

Tribunalul Bucuresti a admis, luni, o cerere a DNA de schimbare a termenului stabilit pentru 4 decembrie de solutionare a cererii de inlocuire a masurii preventive in cazul fostului deputat PDL Alin Trasculescu, instanta admitand-o si stabilind ca termen data de joi, 29 noiembrie. Procurorii anticoruptie au solicitat, luni, Tribunalului Bucuresti preschimbarea termenului de judecata dat de catre instanta in cazul cererii de inlocuire a masurii preventive a fostului deputat Alin Trasculescu din interdictia a de a parasi tara pe perioada cercetarilor cu cea de arest preventiv.

Fostul deputat Alin Trasculescu este cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influenta, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la spalare a banilor, cunoscand ca acestia provin din trafic de influenta. Ulterior, procurorii au extins cercetarile in cazul lui Trasculescu si pentru asociere in vederea savarsirii de infractiuni.

Propunerea de arestare preventiva a lui Alin Trasculescu a fost formulata dupa ce in 20 noiembrie acesta a demisionat din functia de deputat.

Alin Trasculescu a fost retinut din 11 noiembrie pana in 12 noiembrie, in jurul orei 6.00. El a fost eliberat din arestul Politiei Capitalei dupa ce a expirat ordonanta de retinere emisa pe numele lui de procurorii anticoruptie. – www.promptmedia.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.