Acasă Politic Gorj: Dan Diaconescu, reclamat la Parchet pentru mita electorala

Gorj: Dan Diaconescu, reclamat la Parchet pentru mita electorala

DISTRIBUIȚI

114566 – 11112012 – Dan Diaconescu, candidat din partea PPDD la alegerile parlamentare din 9 decembrie, este cercetat pentru mita electorala dupa ce reprezentatii PSD ai Consiliului Judetean Gorj au depus o plangere privind impartirea de produse alimentare si organizarea unui spectacol electoral inainte de inceperea campaniei electorale.

Diaconescu candideaza in acelasi colegiu de deputati din Targu Jiu in care s-a inscris si premierul Victor Ponta.

„Motivul pentru care am sunat la 112 s-a legat la faptul ca informatiile pe care le-am primit se refereau la impartirea de alimente, mici, apa, biscuiti, fulare, caciulite in culorile partidului PPDD, iar pe panourile electrice rulau mesaje electorale”, a declarat Ciprian Florescu, vicepresedinte PSD Gorj, la B1TV.

In urma apelului, Biroul Electoral Judetean (BEJ) s-a sesizat in legatura cu incalcarile legii electorale.

„Am fost sesizati de o formatiune politica in legatura cu faptul ca, in cadrul unei manifestari organizate pe insulita din Municipiul Targu Jiu s-ar fi impartit produse alimentare, dulciuri, bauturi nealcoolice. In urma deliberarii, BEJ a luat decizia de a sesiza Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu, pentru ca noi nu avem atributii de efectuare a anchetelor penale”, a declarat Madalina Lunganoiu, presedinte BEJ Gorj. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.