Acasă Politic Bucuresti: Rambursarile de fonduri europene nu vor fi platite anul acesta

Bucuresti: Rambursarile de fonduri europene nu vor fi platite anul acesta

DISTRIBUIȚI

 – 115653 – 28122012 – Premierul Victor Ponta a declarat ca rambursarile pentru unele programe din fonduri europene nu vor fi platite de Comisia Europeana anul acesta, asa cum a fost estimat in mod „hiper-optimist”, si i-a cerut ministrului Fondurilor Europene sa plece la Bruxelles imediat dupa 1 ianuarie 2013, pentru a discuta aceasta problema, potrivit Euractiv.ro.

Premierul a aratat ca, daca pentru Programul Operational de Mediu platile de la Comisia Europeana au intrat la buget anul acesta, la alte programe „nu au intrat banii europeni, asa cum se previzionasera intr-un mod hiper-optimist”.

In acest context, Victor Ponta i-a solicitat ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, ca imediat la inceputul anului sa plece la Bruxelles pentru a discuta cu comisarii europeni masurile pe care trebuie sa le ia autoritatile romane.

„Domnul ministru Teodorovici, dupa 1 (ianuarie – n.r.) mergeti imediat la Bruxelles sa discutati cu comisarul Hahn si cu comisarul Andor, sa discutati direct ceea ce avem de facut de la inceputul anului”, i-a cerut premierul Ponta lui Teodorivici. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.