Acasă Politic Ilfov: Grupare specializata in furturi din locuinte, anihilata de politistii ilfoveni

Ilfov: Grupare specializata in furturi din locuinte, anihilata de politistii ilfoveni

DISTRIBUIȚI

115605 – 23122012 – Şaptesprezece persoane, suspectate că au sustras din locuinţe bunuri în valoare de 100.000 de euro, au fost depistate în urma percheziţiilor efectuate în judeţele Ilfov şi Prahova.

În această dimineaţă, ofiţerii de investigaţii criminale, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, au descins simultan în 17 imobile, în vederea destructurării unei grupări specializate în furturi din locuinţe. Membrii grupării sunt suspectaţi de comiterea a 12 furturi din locuinţe, fapte prin care au creat părţilor vătămate un prejudiciu de 100.000 de euro.

Din cercetări a reieşit că gruparea a acţionat pe raza judeţelor Ilfov (localităţile Pantelimon, Otopeni, Baloteşti) şi Prahova.

Membrii grupării au pătruns în imobile prin forţarea uşilor şi a geamurilor tip termopan, când proprietarii nu erau acasă şi au sustras bijuterii, sume de bani şi aparatură electronică.

Bijuteriile sustrase erau valorificate prin intermediul unei case de amanet din Bucureşti.

În urma descinderilor din această dimineaţă, 17 persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, au fost depistate şi duse la sediul I.P.J. Ilfov pentru audieri, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale, sub directa supraveghere a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

De asemenea, cu ocazia percheziţiilor efectuate, au fost descoperite mai multe bijuterii, cel mai probabil provenite din săvârşirea de infracţiuni.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a întregii activităţi infracţionale în cauză. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.