Acasă Politic Ilfov: Surprize, surprise in PSD Ilfov

Ilfov: Surprize, surprise in PSD Ilfov

DISTRIBUIȚI

115564 – 21122012 – Fără îndoială, bilanțul anului 2012 este cu mult pe plus pentru proaspăta senatoare de Ilfov, Gabriela Vrânceanu Firea Pandele. Perioada de dizgrație în care intrase în trustul de presă Intact a fost depășită în pas alergător de fosta jurnalistă care a știut să se orienteze din mers atunci când a fost trasă pe linie moartă. 

Mariajul cu primarul de Voluntari i-a adus Gabrielei Vrânceanu Firea  nu numai un nume nou, ci i-a deschis și o nouă perspectivă asupra lucrurilor: politica. După ce de Paști a devenit  mămică pentru a doua oară, fosta jurnalistă a fost nășită de Robert Negoiță (sau cel puțin așa par la suprafață lucrurile) atunci când a intrat în PSD și și-a anunțat candidatura pentru Senat.

Succesul din campania electorală a confirmat notorietatea ziaristei și capacitatea organizatorică a soțului, iar cele 75% din procente pe care le-a obținut în colegiul ”de Pipera” i-au creat și un ascendent în partid, umilind cu acest rezultat nume grele ale social-democraților, scrie www.viitorulilfovean.ro.

Și cum este de înțeles, din acest moment, rezultatele îndreptățesc organizația de Voluntari să aspire chiar la dreptul de a se implica activ în reorganiza PSD Ilfov, așa încât să redevină ce era pe vremuri, când la conducere se aflau Gabriel Oprea și Florentin Pandele. Și cum doamna senator are cel mai bun scor electoral, eventuala sa candidatură la șefia organizației, așa cum deja plănuiesc strategii partidului, va putea fi contestată cu greu.

După un mariaj fericit, un copil și o funcție în Parlamentul României, susținerea și alegerea în fruntea organizației județene de partid, de ce nu chiar în funția de președinte, este următorul pas care se pare că va fi făcut de tânăra și ambițioasa politiciană.  – www.promptmedia.ro (sursa  www.viitorulilfovean.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.