Acasă Politic Bucuresti: Andrei Chiliman: Crin Antonescu a tradat principiile liberale

Bucuresti: Andrei Chiliman: Crin Antonescu a tradat principiile liberale

DISTRIBUIȚI

115893 – 09012013 – Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman,  a lansat, miercuri, un atac dur impotriva presedintelui PNL, Crin Antonescu. Chiliman a afirmat ca PNL risca sa se transforme in cel mai anti-occidental partid daca merge linia actualului lider, pe care il califica drept tradator al convingerilor liberale.

”Cred ca dl. Antonescu a produs suficient de multe probe ca, pentru domnia sa, politica se rezuma la batalia lui oarba pentru putere. O batalie in care foloseste orice mijloace, de la vorbele bine ambalate, dar goale de continut, pana la calcarea in picioare a normelor statutare, a regulilor nescrise ale onoarei si ale bunului-simt, in general. Din pacate, sub presedintia Antonescu, statutul Partidului National Liberal a ajuns o simpla bucata de hartie, de care se tine seama doar atunci cand ii convine liderului”, a spus Chiliman, citat de Hotnews.ro.

“Eu sunt fidel valorilor si principiilor liberale, si nu persoanei care, vremelnic, conduce partidul. I-am adresat o scrisoare deschisa asta-vara interimarului Daniel Chitoiu, in care ii ceream sa raspunda public la cateva intrebari esentiale pentru linia politica a PNL: daca desfiintam Curtea Constitutionala, ANI, DNA-ul si alte institutii fundamentale ale statului de drept, chestiune care ne arunca, de facto, in spatiul ex-sovietic, sau ramanem fideli principiilor si valorilor noastre, pentru care si eu am intrat in politica, care, aplicate, inseamna o Romanie a statului de drept, libera si capitalista. Intr-un cuvant, occidentala. Inca astept raspuns la aceste intrebari, de data aceasta de la Crin Antonescu. Pentru ca, din punct de vedere cronologic, el este succesorul lui Daniel Chitoiu in fruntea PNL. Prin aceasta scrisoare, pretinde dl. Antonescu, eu as fi tradat PNL. Or, singurul „tradator” din aceasta afacere este chiar domnia sa, care si-a „tradat”, in acest mod, adevaratele convingeri politice. Daca va merge pe linia acestor convingeri ale lui Crin Antonescu, PNL risca sa se transforme in partidul cel mai anti-occidental din Romania. Ar fi o tragedie!”, a mai afirmat primarul Sectorului 1. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.