Acasă Politic Bucuresti: Chiliman: “Nu cred ca voi fi dat afara din PNL”

Bucuresti: Chiliman: “Nu cred ca voi fi dat afara din PNL”

DISTRIBUIȚI

116220 – 21012013 – Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, a declarat, luni, că este „fals” că ar face tot posibilul să iasă din PNL sau să fie dat afară. El a susţinut că nu crede că va fi exclus din PNL, partid în care „e loc pentru toată lumea”.

„Vreau să fac o precizare, pentru că au apărut tot felul de declaraţii, inclusiv ale preşedintelui partidului, cum că eu fac tot posibilul să ies din PNL, să fiu dat afară. (…) Nimic mai fals. În ultimii 23 de ani am muncit în PNL pentru ca PNL să ajungă un partid important, atât atunci când era bine PNL, cât şi atunci – mai ales atunci – când nu era bine şi era greu pentru PNL, şi am lucrat la imaginea pozitivă a partidului”, a declarat Chiliman, potrivit Realitatea Tv.

Edilul a fost întrebat cum vede perspectiva congresului PNL de la finalul lunii februarie, unde preşedintele PNL, Crin Antonescu, a susţinut că va trebui să se clarifice conflictul dintre cei doi.

„Nu eu am fost cel care am spus că nu este loc şi de Chiliman şi de mine în partid, ci a spus-o domnul Antonescu. Eu cred că într-un partid ca PNL e loc pentru toată lumea. Nu numai pentru dânsul şi pentru mine, dar şi pentru prietenii mai noi pe care i-a adus în partid şi i-a pus pe liste. Eu vă spun sincer că nu i-aş fi adus să îi pun pe liste, aşa că eu nu cred că voi fi dat afară din partid şi că îmi voi continua activitatea în PNL”, a mai susţinut primarul PNL. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.