Acasă Politic Bucuresti: Cresc impozitele

Bucuresti: Cresc impozitele

DISTRIBUIȚI

116230 – 22012013 – Premierul Victor Ponta da asigurari ca pensiile si salariile nu vor fi taiate in acest an, insa vor exista cresteri ale impozitelor.

„Pensiile si salariile nu vor fi taiate anul acesta. Vor fi cresteri de impozite, pe care nu le luam de la toata lumea”, a spus Ponta, luni seara, la Antena 3. 

Guvernul va suprataxa, incepand de la 1 februarie, cu 60% companiile care deruleaza activitati de extractie si vanzare a gazelor naturale din Romania, inclusiv din perimetrele din Marea Neagra, taxa aplicata la veniturile suplimentare obtinute ca urmare a dereglementarii preturilor din sector, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta.

„Ideea e sa obtii acel echilibru just in care face si firma profit, dar plateste si redevente prin care eu platesc si spitale si scoli si tot ce trebuie sa faca un stat modern”, a explicat premierul.

Victor Ponta a indicat ca exista posibilitatea ca in acest an sa aplice si alte metode pentru cresterea veniturilor, „fara a afecta populatia cu venituri mici si medii”.

„Prin masurile de maine vom avea venituri suplimentare de 2,9 miliarde de lei”, a afirmat prim-ministrul. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.