Acasă Politic Bucuresti: Ludovic Orban: “Multora din PNL le este frică să vorbească”

Bucuresti: Ludovic Orban: “Multora din PNL le este frică să vorbească”

DISTRIBUIȚI

 116221 – 21012013 – Deputatul liberal Ludovic Orban nu este de acord cu excluderile din PNL si nici nu crede ca Andrei Chiliman sau Calin Popescu Tariceanu vor fi exclusi la congresul partidului, asa cum a dat de inteles Crin Antonescu.

„Nu sunt de acord cu excluderile. Cred ca presedintele PNL, care se afla pe un varf de putere, trebuie sa-si foloseasca puterea pe care o are nu pentru a slabi forta PNL, ci pentru a asigura unitatea partidului, pentru a asigura un cadru de exprimare pentru cei care au alte opinii si pentru a permite fiecarui lider al PNL, indiferent de opiniile sale, sa se poata manifesta in interiorul partidului si nu in afara lui. La ce ne foloseste excluderea unui primar care are o cota de incredere de 80% intr-o localitate? Acest lucru nu face decat sa slabeasca PNL”, a spus Orban, referindu-se la primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, potrivit Romania Libera.

Cat despre disputa Chiliman-Antonescu, acesta a comentat: „Congresul PNL nu ar trebui sa se concentreze pe astfel de chestiuni.Sunt dispute de ordin personal si il sfatuiesc pe domnul Antonescu sa evite pe viitor astfel de controverse, pentru ca nu-i folosesc nici lui, nici PNL”. 

Ludovic Orban mai crede ca Antonescu „s-a schimbat” de cand a inceput sa aiba putere si marturiseste ca in PNL exista destule nemultumiri la adresa presedintelui partidului: „Simt la multi dintre colegii mei ca le este frica sa spuna ce gandesc sau sa se manifeste cum doresc”. Orban aminteste in acest context ca „exista doua feluri de a-i conduce pe oameni: castigandu-le increderea sau prin frica”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.