Acasă Politic Bucuresti: Ministrul de Interne s-a intalnit cu ambasadorul Ungariei

Bucuresti: Ministrul de Interne s-a intalnit cu ambasadorul Ungariei

DISTRIBUIȚI

116262 – 22012013 – Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, s-a întâlnit marţi, la sediul MAI, cu ambasadorul Ungariei la Bucureşti, Oszkár László Füzes.

În cadrul întrevederii, au fost reiterate aprecierile faţă de sprijinul constant acordat autorităţilor române în cadrul procesului de aderare la spaţiul Schengen, precum şi faţă de modul în care decurge cooperarea bilaterală în cadrul parteneriatului strategic cu Ungaria, în domeniul afacerilor interne, potrivit unui comunicat al MAI.

Referindu-se la aderarea României la spaţiul Schengen, ministrul Afacerilor Interne a subliniat că, pentru perioada următoare, finalizarea procesului de aderare la spaţiul Schengen, prin adoptarea deciziei de eliminare a controalelor la frontierele interne cu ocazia Consiliului JAI din data de 7 martie 2013, reprezintă o prioritate a ţării noastre.

Cei doi demnitari au reconfirmat dorinţa comună şi interesul de a aprofunda relaţiile şi cooperarea dintre cele două părţi în domeniul afacerilor interne, pe multiple planuri. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.