Acasă Politic Bucuresti: Nicolăescu le dă la întors

Bucuresti: Nicolăescu le dă la întors

DISTRIBUIȚI

116573 – 01022013 – Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) este prevăzută în legea bugetului, iar orice informaţie referitoare la desfiinţarea acesteia este neconformă cu realitatea, a declarat vineri ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

„Am văzut o controversă în mass-media, din păcate nereală, născută din informaţii neverificate, din informaţii luate din mers, fără să aibă niciun fel de temei legal. Este vorba de bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate, buget pe care, conform legii, îl gestionează şi administrează Casa Naţională de Sănătate. În legea bugetului de stat pe 2013, la anexa 10, veţi vedea Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi bugetul acestei instituţii. Cu alte cuvinte, această instituţie este prevăzută în legea bugetului cu absolut toate elementele pe care legea finanţelor publice le cere. Orice afirmaţie cum că n-ar mai fi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, cum că fondul a dispărut, vă daţi seama că este neconformă cu realitatea”, a precizat Nicolăescu, înainte de începerea dezbaterii bugetului Ministerului Sănătăţii în Comisiile de buget-finanţe ale Parlamentului.

Ministrul a adăugat că din punctul său de vedere aceste informaţii privind desfiinţarea CNAS reprezintă „o diversiune şi manipulare”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.