Acasă Politic Ialomita: Șeful Poliției Giurgeni, rănit grav

Ialomita: Șeful Poliției Giurgeni, rănit grav

DISTRIBUIȚI

116193 – 21012013 – Şeful postului de Poliţie Giurgeni, judeţul Ialomiţa, a ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti după ce a fost lovit cu o sticlă în cap în urma intervenţiei pentru aplanarea unui conflict izbucnit într-un bar, iar 18 persoane din judeţele Constanţa şi Ialomiţa au fost audiate în acest caz.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, citaţi de Romania Tv, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orelor 3.30, şeful Postului de Poliţie Giurgeni a fost sesizat de către un bărbat de 44 de ani, administratorul unui bar din localitate, că în local a izbucnit un conflict între două grupuri de tineri.

„Poliţistul a mers la faţa locului pentru aplanarea conflictului, iar după ce a evacuat din local cele două grupuri, unul dintre tineri, de 32 de ani, din judeţul Constanţa, l-a lovit cu o sticlă în cap, poliţistul pierzându-şi cunoştinţa. Unul dintre martori a anunţat prin 112 incidentul, la faţa locului mergând o echipă de intervenţie de la Poliţia oraşului Ţăndărei, de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi Serviciul pentru acţiuni speciale”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ialomiţa, Iulia Fecioru.

În urma investigaţiilor au fost stabilite identitatea persoanelor implicate, semnalmentele lor şi datele maşinilor cu care se deplasau, fiind date în consemn în judeţele limitrofe.

„Şeful postului de Poliţie Giurgeni a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti”, a mai precizat Iulia Fecioru.

În urma colaborării cu Poliţia Judeţeană Constanţa, şapte dintre suspecţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani, toţi din comuna Topalu, au fost duşi la sediul Poliţiei Ţăndărei pentru audieri, iar poliţiştii ialomiţeni au identificat şi audiat alţi cinci tineri implicaţi în incident, toţi din comuna Giurgeni.

În total, 18 persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 44 de ani au fost audiate de poliţişti în legătură cu acest caz. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.