Acasă Politic Arges: Trimisa in judecata pentru dosare de pensionare

Arges: Trimisa in judecata pentru dosare de pensionare

DISTRIBUIȚI

117373 – 01032013 – DNA Piteşti trimis-o în judecată, în stare de arest preventiv, pe asistenta Marilena Ancuţa Avram, de la Biroul de Medicina Muncii Piteşti, pentru trafic de influenţă, în formă continuată.

Potrivit procurorilor, în perioada 2008 – 2011, asistenta medicală a pretins şi primit de la 14 persoane sumele totale de 28.947 lei şi 5.000 euro lăsând să se înţeleagă că are influenţă asupra unor medici pe care îi poate determina să pensioneze pe motive medicale persoanele denunţătoare sau membri ai familiilor acestora. De asemenea, asistenta medicală a pretins şi primit sumele de bani pentru a interveni pe lângă funcţionari publici şi alte peroane cu funcţii de decizie pentru ca denunţătorii sau persoane apropiate acestora să fie angajaţi în cadrul unor instituţii publice (I.P.J. Argeş sau Serviciul de Ambulanţă Argeş) sau private (o societate comercială sau unitate bancară).

Întrucât nu au fost identificate bunuri mobile sau imobile în proprietatea asistentei, nu s-a instituit sechestrul penal pentru recuperarea sumelor de bani obţinute prin traficarea influenţei.

La data de 23 ianuarie 2013, Tribunalului Argeş a dispus arestarea preventivă pe un termen de 29 de zile a Marilenei Ancuţa Avram. La data de 15 februarie 2013, măsura arestării preventive a fost prelungită cu 30 de zile. Dosarul a fost înaintat spre judecare la Tribunalul Argeş. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.